+387 33 720 870

INFO LINIJA 24/7

O NAMADTS ŠPED d.o.o. Sarajevo, međunarodna špedicija, unutarnja i vanjska trgovina, posluje na području Bosne i Hercegovine čitav niz godina. Zahvaljujući tradiciji, iskustvu te stručnom i korektnom odnosu u poslovanju, postali smo jedan od vodećih špeditera u BiH.


NAŠE ISKUSTVO I TRADICIJA VAŠA SU SIGURNOST !
 

Naše stručno osoblje te razvijena mreža lokalnih i inozemnih suradnika, garancija je za najkvalitetnija rješenja u području transporta, skladištenja i distribucije, te carinjenja robe. Pružanjem cjelokupnih logističkih usluga, u mogućnosti smo u najkraćem roku ispuniti sve zahtjeve svojih klijenata, uz minimalne troškove i najpreciznije informacije. Vođeni tim načelima, garantiramo svakom klijentu da će se osjećati kao dio naše obitelji. Kod nas ne postoji radno vrijeme, jer mi uvijek radimo za Vas.
 

Specijalizirani smo za obavljanje slijedećih vrsta poslova:
 

- logističke usluge

- skladištenje i distribucija

- organizacija prijevoza cestom, željeznicom, zrakom i morem

- carinsko posredovanje

- 0-24 carinjenje na graničnim prijelazima

- davanje stručnih savjeta iz područja transporta, carinskog posredovanja, - vanjskotrgovinskog i deviznog poslovanja

- rad s privatnim korisnicima (carinjenje, selidbe)


Za Vas možemo obaviti sve radnje vezane uz ispravnu provedbu svih vrsta carinskih postupaka (uvoznih, izvoznih i provoznih) kao i uz njih vezanih inspekcijskih pregleda (veterinarskih, fito, sanitarnih) kako u unutrašnjosti tako i na graničnim prijelazima Bosne i Hercegovine.

Obratite nam se za savjetovanje vezano uz primjenu carinskih postupaka (redovnih ili pojednostavnjenih), dinamično područje carinskog zakonodavstva, razvrstavanja robe, povlaštenog i nepovlaštenog podrijetla robe, carinske vrijednosti, trgovinskih povlaštenih postupanja u EU, nove vrste carinskih davanja, nova ograničenja trgovine te ostalim pitanjima iz carinskog područja u Vašem poslovanju.
 


ŠPEDICIJA

Špedicija je specijalizovana privredna djelatnost koja se bavi fizičkim prometom roba i poslovima koji su s njima u vezi. Špedicija se kao aktivnost može opisati kao skup specifičnih funkcija, poslova, operacija, vještina i pravila koja djelotvorno omogućuju otpremu, dopremu i prijevoz materijalnih dobara svim prijevoznim sredstvima, svim prijevoznim putevima, u konvencionalnom, kombiniranom i multimodalnom transportu.

TRANSPORT

Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo čini liderom u oblasti transporta robe.
Naša razvijena mreža partnera garantuje da ćemo za Vas izraditi najpovoljniju ponudu, bilo da Vam je potreban cestovni, avio, brodski, kontejnerski, međunarodni ili prijevoz ADR robe.
Nudimo profesionalan istovar i utovar svih vrsta robe, bez obzira na gabarit.

SKLADIŠTE I MANIPULACIJA

Provoz robe u užem smislu ili tranzit robe su aktivnosti gdje špediter u pravilu obavlja sve one brojne zadatke koje i inače obavlja u organizaciji dopreme (uvozne) i otpremne (izvozne) robe brodovima i kontinentalnim vozilima. 

 

NAŠE ISKUSTVO I TRADICIJA VAŠA SU SIGURNOST

DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo, međunarodna špedicija, unutarnja i vanjska trgovina, posluje na području Bosne i Hercegovine čitav niz godina. Zahvaljujući tradiciji, iskustvu te stručnom i korektnom odnosu u poslovanju, postali smo jedan od vodećih špeditera u BiH.

Naše stručno osoblje te razvijena mreža lokalnih i inozemnih suradnika, garancija je za najkvalitetnija rješenja u području transporta, skladištenja i distribucije, te carinjenja robe.